DRUKUJ

Nowa la Boheme

Monika Kucia 13-07-2009, ostatnia aktualizacja 10-07-2009 14:37

To restauracja szczególnie dobra na wystawne spotkania biznesowe. W podziemiach znajduje się oddzielne pomieszczenie na zamknięte imprezy. Zamówimy tu dania kuchni polskiej, międzynarodowej i kilka inspirowanych kuchnią azjatycką.

autor: Jerzy Dudek
źródło: Fotorzepa

Z menu: Lekko, awangardowo:

Smażone delikatne przegrzebki podane na risotto z nutą szafranu – 42 zł

Chłodnik z melona z szynką i kozim serem – 19 zł

Creme brulee z dodatkiem czarnego bzu podany w karmelizowanym buraku – 22 zł

Rachunek – 83 zł

pl. Teatralny 1, Śródmieście, tel. 022 692 06 81, restauracja@laboheme.com.pl, www.laboheme.com.pl, czynne: pon. – czw. w godz. 12 – 21, pt. – ndz. w godz. 12 – 23, można płacić kartą

Kuchnia: polska

Szef kuchni: Łukasz Deput

Rok założenia: 2008

Liczba miejsc: 145 (siedzące), 250 (stojące)

Sala VIP: TAK (60 miejsc)

Sektor dla palących: NIE

Ogródek: TAK

Muzyka: chillout, muzyka na żywo (fortepian)

Parking: TAK

Parking strzeżony: NIE

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: TAK

Katering: TAK

Śniadanie plus świeża prasa: NIE

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: TAK

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: miły duży ogródek

Wady: zimne marmury we wnętrzu

Ceny dań głównych: 42 zł – 79 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy