Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Nasz test: miody Manuka

mkd, kzk 01-02-2010, ostatnia aktualizacja 01-02-2010 12:25

Miody Manuka wytwarzane są z pyłku krzewu Manuka, który rośnie na Nowej Zelandii. Miody te mają działanie antybakteryjne i wspomagające leczenie. Nie mogą być stosowane zamiast leków, ale stanowią doskonałe uzupełnienie kuracji. Nasze testerki wzięły pod lupę także ich smak.

Źródło: materiały prasowe