Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Skąd lęk przed ogórkiem

Aleksandra Stanisławska 30-05-2011, ostatnia aktualizacja 31-05-2011 22:14

Nie dotarły do nas warzywa z Hiszpanii skażone bakterią E. coli – zdradza unijny system śledzenia żywności.

Ogórki sprzedawane w Polsce są bezpieczne dla zdrowia

Źródło: Fotorzepa fot. Robert Gardziński
  • Ogórki sprzedawane  w Polsce są bezpieczne dla zdrowia