Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Kuchnia Egzotyczna

Kuchnia Egzotyczna Lemongrass Prosty wystrój w orientalnym stylu. Gotuje tu długoletni szef restauracji Orientalna w hotelu Sheraton. Na życzenie można pod restaurację podjechać limuzyną.

 aktualizacja 18-07-2009 06:32 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna Cesarski Pałac 
Kuchnia kantońska uważana przez niektórych za najlepszą regionalną kuchnię chińską. Dania delikatne i lekkie. Gotują Chińczycy. aktualizacja 18-07-2009 06:14 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna Tokio Miejsce z tradycją. Zawsze świeże owoce morza, dobre sukiyaki z polędwicy. Potrawy z surowych ryb przyrządzane z geometryczną precyzją.

 aktualizacja 17-07-2009 17:07 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna The Oriental Kulinarna podróż po Azji – specjalne sekcje w karcie są poświęcone kuchni różnych krajów: Japonii, Chin, Malezji, Tajlandii, Indonezji, Indii.

 aktualizacja 17-07-2009 17:02 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna Tandoor Palace
 Potrawy z pieca tandoor plus kuchnia indochińska i z Singapuru. Oryginalne produkty. Ostro!

 aktualizacja 17-07-2009 16:43 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna Red Orange Restauracja serwująca dania typu fusion w obrębie kuchni chińskiej. Chińscy kucharze eksperymentują z przyprawami z południa i typowymi daniami z północy i odwrotnie, tworzą też nowe dania.

 aktualizacja 17-07-2009 16:39 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna Hong Kong House
 Kuchnia seczuańska – pikantna, ostro-kwaśna, pełna dań z woka. Świetne przekąski.

 aktualizacja 17-07-2009 16:22 Monika Kucia
Kuchnia Egzotyczna Arti Małe miejsce z kuchnią tybetańską i indyjską. Dania podawane w miedzianych
 kociołkach. Wyśmienita jagnięcina.

 aktualizacja 17-07-2009 15:56 Monika Kucia

Najczęściej czytane