Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Wino, oliwa i przysmaki na Saskiej Kępie

kea 14-09-2012, ostatnia aktualizacja 14-09-2012 08:07

Na degustację delicji śródziemnomorskich, oleju extravergine z oliwy i wina winnicy Concilio di Volano z Trydentu zaprasza w piątek Klub Kultury Saska Kępa

autor: Magda Starowieyska
źródło: Fotorzepa

Spotkanie "Jak żyć i jeść by być młodym" zacznie się 14 września o godz. 19.30 w budynku przy ul. Brukselskiej 23.

Swoje doświadczenia przedstawi dietetyczka, prezenterka TV i specjalista do spraw żywności i sportu dr Alina Suder, która od wielu lat żyje i pracuje we Włoszech.

Jak podkreślają organizatorzy, celem tej inicjatywy jest promowanie smacznego i zdrowego żywienia i aktywności fizycznej. Będzie to też okazja do poznania modelu żywności śródziemnomorskiej, dostosowanego do gustu polskiego i włoskiego.

materiały prasowe

Najczęściej czytane