Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Tawerna Tabaka

Monika Kucia 16-07-2009, ostatnia aktualizacja 10-07-2009 13:07

Dla tych, którzy lubią biesiadne klimaty. Kuchnia produktów faszerowanych, pieczonych mięs, warzywnych przekąsek.

autor: Jerzy Dudek
źródło: Rzeczpospolita
autor: Jerzy Dudek
źródło: Fotorzepa

Z menu: We dwoje

Deska suszonych wędlin i regionalnych serów – 42 zł

Sisz kebab – 49 zł

Sałatka bułgarska pasterska – 14 zł

Kahva – kawa po turecku – 7 zł

Rachunek – 112 zł

e-mail: kontakt@tawernatabaka.pl, strona internetowa: www.tawernatabaka.pl, czynne: codz. 11-24, można płacić kartą

ul. Szkolna 2/4, Śródmieście, tel. 022 828 10 60

Kuchnia: bałkańska

Szef kuchni: Borys Ignatov

Rok założenia: 2007

Liczba miejsc:120 (siedzące), 200 (stojące)

Sala VIP: TAK (16 miejsc)

Sektor dla palących: TAK

Ogródek: TAK

Muzyka: na żywo w godz. 19 – 23 (bałkańska, grecka, chorwacka, itd.)

Parking: TAK

Parking strzeżony: NIE

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: TAK

Dania na wynos: TAK

Katering: TAK

Śniadanie plus świeża prasa: NIE

Bizneslunch: TAK (19 zł)

Internet bezprzewodowy: TAK

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: można zażyć tabaki

Wady: nieco sztuczny, etniczny wystrój

Ceny dań głównych: 32 zł – 70 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane