Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Mała Gruzja

Monika Kucia 16-07-2009, ostatnia aktualizacja 10-07-2009 12:57

Kameralna restauracyjka z autentyczną gruzińską kuchnią. Mięso piecze się w piecu opalanym drewnem. Fantastyczny wybór lokalnych potraw.

autor: Jakub Ostałowski
źródło: Fotorzepa
autor: Jakub Ostałowski
źródło: Fotorzepa

Z menu: Gruzińska uczta

Chaczapuri po imerecińsku – placek serowy –16 zł

Charcio – zupa z cielęciny po gruzińsku – 14 zł

Lobio – czerwona fasola z orzechami i cebulą – 17 zł

Dolma – mięso w liściach winogron, kapusty, faszerowana papryka i faszerowany pomidor – 29 zł

Rachunek – 76 zł

e-mail: mala_gruzja@op.pl, strona internetowa: www.mala-gruzja.pl, czynne: pon.-niedz. 12-23, można płacić kartą

ul. Nowogrodzka 40, Śródmieście, tel. 0 660 88 07 24

Kuchnia: gruzińska

Szef kuchni: Mindia Abashidze

Rok założenia: 2008

Liczba miejsc: 30

Sala VIP: NIE

Sektor dla palących: NIE

Ogródek: NIE

Muzyka: gruziński folk

Parking: NIE

Parking strzeżony: NIE

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: TAK

Katering: NIE

Śniadanie plus świeża prasa: NIE

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: NIE

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski, rosyjski

Znaki szczególne: kucharze z Batumi

Wady: nierówna jakość dań

Ceny dań głównych: 24 zł – 34 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane