Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Restauracja Villa Nuova

Monika Kucia 17-07-2009, ostatnia aktualizacja 16-07-2009 17:49

Znakomite miejsce na oficjalne przyjęcia i kolacje. Elegancko i drogo. Wnętrze stylizowane na salon z lat dwudziestych XX w. Tradycyjne menu.

autor: Radek Pasterski
źródło: Rzeczpospolita
autor: Pasterski Radosław
źródło: Fotorzepa

Lato, lato, lato

Chłodnik litewski - 21 zł

Sznycel cielęcy z prosciuto, świeżą szałwią i młodym bobem - 52 zł

Pierogi z jagodami w waniliowej śmietance - 21 zł

Rachunek - 94 zł

e-mail: info@villanuova.pl, strona internetowa: www.villanuova.pl, czynne: od 12 do ostatniego gościa, można płacić kartą

ul. Kostki Potockiego 23, Wilanów, tel. 022 885 15 02

Kuchnia: Polska

Szef kuchni: Henryk Marzec

rok założenia 2001

Liczba miejsc: 138

Sala VIP: TAK (dwie sale po sześć miejsc)

Sektor dla palących: TAK

Ogródek: TAK

Muzyka: -

Parking: TAK

Parking strzeżony: TAK

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: TAK

Dania na wynos: TAK

Katering: TAK

Śniadanie plus świeża prasa: TAK

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: NIE

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski, niemiecki, hiszpański

Znaki szczególne: dużo przestrzeni

Wady: drogo

Ceny dań głównych: 38 zł - 87 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane