Restauracja Villa Nuova
Znakomite miejsce na oficjalne przyjęcia i kolacje. Elegancko i drogo. Wnętrze stylizowane na salon z lat dwudziestych XX w. Tradycyjne menu.
Lato, lato, lato
Chłodnik litewski - 21 zł
Sznycel cielęcy z prosciuto, świeżą szałwią i młodym bobem - 52 zł
Pierogi z jagodami w waniliowej śmietance - 21 zł
Rachunek - 94 zł
e-mail: info@villanuova.pl, strona internetowa: www.villanuova.pl, czynne: od 12 do ostatniego gościa, można płacić kartą
ul. Kostki Potockiego 23, Wilanów, tel. 022 885 15 02
Kuchnia: PolskaSzef kuchni: Henryk Marzec
rok założenia 2001
Liczba miejsc: 138
Sala VIP: TAK (dwie sale po sześć miejsc)
Sektor dla palących: TAK
Ogródek: TAK
Muzyka: -
Parking: TAK
Parking strzeżony: TAK
Organizacja wesel i bankietów: TAK
Dostawa dań na telefon/Internet: TAK
Dania na wynos: TAK
Katering: TAK
Śniadanie plus świeża prasa: TAK
Biznes lunch: TAK
Internet bezprzewodowy: NIE
Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK
Karta win: TAK
Wino na kieliszki: TAK
Klimatyzacja/wentylacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski, niemiecki, hiszpański
Znaki szczególne: dużo przestrzeni
Wady: drogo
Ceny dań głównych: 38 zł - 87 zł
Dodaj swoją opinię
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.