Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Nowa Vera Italia

Monika Kucia 17-07-2009, ostatnia aktualizacja 17-07-2009 07:40

Serwowane są tu dania kuchni włoskiej przygotowywane na bazie produktów importowanych z Włoch. Dostaniemy m.in. 20 rodzajów pizzy. Ciasto przyrządzane według tradycyjnej receptury z włoskiej mąki.

źródło: Materiały Promocyjne

Z menu: Morskie opowieści

Bruschetta Gorgonzola - 6 zł

Fruttura Gamberi e calamari - smażone krewetki i kalmary - 35 zł

Zuppa di cozze - małże w sosie ze świeżych pomidorów - 30 zł

Rachunek - 71 zł

ul. Żytnia 18 lok. J, Wola, tel. 022 632 80 44, restauracja@nowaveraitalia.pl, www.nowaveraitalia.pl, czynne: codz. w godz. 12 - 23, można płacić kartą

Kuchnia: włoska

Szef kuchni: Tomasz Kubicki

Rok założenia: 2008

Liczba miejsc: ok. 40

Sala VIP: NIE

Sektor dla palących: NIE

Ogródek: TAK

Muzyka: włoska (od śr. do pt.)

Parking: TAK

Parking strzeżony: TAK

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: TAK

Katering: NIE

Śniadanie plus świeża prasa: NIE

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: TAK

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: ryby oraz owoce morza świeżo dostarczane z Italii w każdy czwartek

Wady: muzyka jest czasem zbyt głośna

Ceny dań głównych: 24 zł - 45 zł

Życie Warszawy

Najczęściej czytane