Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Cesarski Pałac

Monika Kucia 18-07-2009, ostatnia aktualizacja 18-07-2009 06:14


Kuchnia kantońska uważana przez niektórych za najlepszą regionalną kuchnię chińską. Dania delikatne i lekkie. Gotują Chińczycy.

autor: Nowak Piotr
źródło: Fotorzepa



Z menu: Lunch


Pierogi krewetkowe (3 szt.) – 12,90 zł


Kaczka syczuańska –39,90 zł


Ryż jaśminowy – 6,90 zł


Kompot liczi – 10,90 zł


Rachunek – 70,60 zł



ul. Senatorska 27, Śródmieście, tel. 022 827 97 07, kontakt@cesarskipalac.com.pl,www.cesarskipalac.com, czynne: codz. w godz. 12 – 23, można płacić kartą



Kuchnia:chińska, seczuańska, kantońska, mongolski grill


Szef kuchni: Chińczyk


Rok założenia:1994


Liczba miejsc: 120


Sala VIP: TAK (14 i 16 miejsc)


Sektor dla palących:TAK


Ogródek: TAK 


Muzyka: chińska


Parking: TAK 


Parking strzeżony: TAK 


Organizacjawesel i bankietów: TAK


Dostawa dań na telefon/Internet: TAK


Dania na wynos:TAK


Katering: TAK


Śniadanie plus świeża prasa: NIE


Biznes lunch: TAK 


Internetbezprzewodowy: NIE


Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK


Karta win: TAK 


Wino nakieliszki: TAK 


Klimatyzacja/wentylacja: TAK


Udogodnienia dla niepełnosprawnych:NIE


Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski


Znaki szczególne: na dolemongolski grill


Wady: nieco chłodna atmosfera


Ceny dań głównych: 32 zł – 52zł





Życie Warszawy

Najczęściej czytane