Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Tandoor Palace


Monika Kucia 18-07-2009, ostatnia aktualizacja 17-07-2009 16:43

Potrawy z pieca tandoor plus kuchnia indochińska i z Singapuru. Oryginalne produkty. Ostro!



autor: Seweryn Sołtys
źródło: Fotorzepa

Z menu: Indyjski kocioł

Smażona cebula w przyprawach – 22 zł


Balti Tikka kurczak pieczony – 42zł


Naan – chleb indyjski – 9 zł


Cucumber raita – jogurt z ogórkiem – 13 zł


Rachunek– 86 zł



ul. Marszałkowska 21/25, Śródmieście, tel. 022 825 23 75,tandoor@tandoor.com.pl, www.tandoor.com.pl, czynne: codz. w godz. 12 – 22.30, można płacić kartą



Kuchnia: indyjska


Szef kuchni: —


Rok założenia: 1996


Liczba miejsc:120


Sala VIP: NIE


Sektor dla palących: TAK


Ogródek: TAK


Muzyka: indyjska


Parking:TAK


Parking strzeżony: TAK 


Organizacja wesel i bankietów: TAK


Dostawa dań na telefon/Internet: TAK


Dania na wynos: TAK 


Katering: TAK 


Śniadanie plus świeża prasa: NIE


Biznes lunch: TAK


Internet bezprzewodowy: NIE


Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK 


Karta win: TAK


Wino na kieliszki: TAK 


Klimatyzacja/wentylacja: TAK


Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK


Języki obce, jakich używają kelnerzy:angielski


Znaki szczególne: tylko tutaj można wypić piwo Kingfisher


Wady:„cepeliowski” wystrój, większość stolików dla palących


Ceny dań głównych: 17,50 zł –50,50 zł





Życie Warszawy

Najczęściej czytane