Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Osteria

Monika Kucia 20-07-2009, ostatnia aktualizacja 18-07-2009 15:06

Ekskluzywnie. Codziennie świeże dostawy ryb i owoców morza. W niedziele bogaty brunch: ostrygi, homary, langusty.

autor: Dominik Pisarek
źródło: Rzeczpospolita

Dary morza na randkę

Fantazje morskie na górze lodowej, przystawka dla dwojga - ostrygi, krewetki Black tiger, małże, pół homara, małże St. Jacques, tuńczyk - 265 zł

Langusta i homar aromatyzowany koniakiem i imbirem z dodatkiem marynowanej polędwicy wołowej i rukoli - 235 zł

Rachunek - 500 zł

e-mail: restauracja@osteria.pl, strona internetowa: www.osteria.pl, czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 13-22, można płacić kartą

ul. Krucza 6/14, Śródmieście, tel. 022 621 16 46

Kuchnia: ryby, owoce morza

Szef kuchni: Krzysztof Sikorski

rok założenia 2003

Liczba miejsc: 55

Sala VIP: TAK (osiem miejsc)

Sektor dla palących: NIE

Ogródek: NIE

Muzyka: nastrojowa

Parking: NIE

Parking strzeżony: NIE

Organizacja wesel i bankietów: NIE

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: TAK

Catering: TAK

Śniadanie plus świeża prasa: NIE (śniadanie), TAK (świeża prasa)

Biznes lunch: NIE

Internet bezprzewodowy: TAK

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: dania serwowane w prawdziwych muszlach

Wady: mało miejsca

Ceny dań głównych: od 59 do 235 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane