Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Fabryka Trzciny

Monika Kucia 21-07-2009, ostatnia aktualizacja 21-07-2009 05:22

To miejsce unikatowe - z wyjątkowym klimatem i wystrojem wnętrz, niby niedbałym, ale z wyraźnym artystycznym duchem. Kuchnia jeszcze lepsza. Warto tu zajrzeć na regularnie organizowane wydarzenia muzyczne czy taneczne.

autor: Pasterski Radosław
źródło: Fotorzepa

Z menu: W ekskluzywnym stylu

Pomidor nadziewany krewetkami i grzanka - 29 zł

Zupa toskańska na białym winie - 13 zł

Polędwiczka w żubrówce - 36 zł

Gorąca czekolada - 10 zł

Rachunek - 88 zł ul. Otwocka 14, Praga-Północ, tel. 022 619 17 05, restauracja@fabryka.waw.pl, czynne: pon. w godz. 12 -16, wt.-niedz. w godz. 12 -24, kuchnia czynna do godz. 23, można płacić kartą

Kuchnia: polska z elementami śródziemnomorskiej

Szef kuchni: Beata Cacko

Rok założenia: 2005

Liczba miejsc: 80

Sala VIP: TAK (20 miejsc)

Sektor dla palących: TAK

Ogródek: TAK

Muzyka: na żywo w soboty, elektroniczna

Parking: TAK

Parking strzeżony: TAK

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: TAK (10 proc. zniżki)

Katering: TAK Śniadanie plus świeża prasa: TAK

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: TAK

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: działa tu galeria sztuki portalu Rynek Sztuki Artinfo.pl, jest możliwość oprowadzania kuratorskiego po telefonicznym umówieniu.

Wady: praska lokalizacja może odstraszyć gości, którzy chcieliby wstąpić do restauracji po zmroku

Życie Warszawy

Najczęściej czytane