Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Blue Cactus

Monika Kucia 13-07-2009, ostatnia aktualizacja 09-07-2009 20:27

Southwestern cuisine. Wkładki do karty – autorskie eksperymenty z kuchniami całego świata. Atrakcyjny brunch i śniadania.

autor: Seweryn Sołtys
źródło: Fotorzepa

Z menu: Niestandardowo

Avocado con Queso – awokado zapiekane z serem grana padano, gorgonzolą i śmietaną – 25 zł

Szaszłyk z krewetek w bekonie – 49 zł

Beza kawowa – 24 zł

Rachunek – 98 zł

e-mail: bluecactus@bluecactus.pl, strona internetowa: www.bluecactus.pl, czynne: pon.-sob. 8-23, niedz. 12-22, można płacić kartą

ul. Zajączkowska 11, Mokotów, tel. 022 851 23 23

Kuchnia: American Southwestern

Szef kuchni: Ryszard Majewski

Rok założenia: 1996

Liczba miejsc: 160

Sala VIP: TAK (30 miejsc)

Sektor dla palących: TAK

Ogródek: TAK (80 miejsc)

Muzyka: nu jazz, soul, funk, lounge

Parking: TAK

Parking strzeżony: NIE

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: TAK

Dania na wynos: TAK

Katering: TAK

Śniadanie plus świeża prasa: TAK

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: TAK

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: „lokomotywa” do grillowania w ogródku

Wady: brak udogodnień dla niepełnosprawnych i wózków dziecinnych

Ceny dań głównych: 36 zł – 75 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane