Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Flik

Monika Kucia 13-07-2009, ostatnia aktualizacja 10-07-2009 14:35

Wnętrze stylizowane na galerię malarstwa. Kuchnia międzynarodowa. Spora sekcja dań wegetariańskich. Piękny ogródek.

autor: Kuba Kamiński
źródło: Fotorzepa

Z menu: Obiad w interesach

Szyjki rakowe w pomidorach concasse w aromacie czosnku i siekanego kopru – 31 zł

Pieczona jagnięcina, marynowana w jałowcu ze śląskimi kluskami – 54 zł

Puszysty tort toffi z aksamitnym kremem mascarpone – 15 zł

Rachunek – 100 zł

ul. Puławska 43, Mokotów, tel. 022 849 44 34, restauracja@flik.com.pl, www.flik.com.pl, czynne: codz. od godz. 12.30 do ostatniego gościa, można płacić kartą

Kuchnia: europejska

Szef kuchni: Adam Kujas

Rok założenia: 1992

Liczba miejsc: 90

Sala VIP: NIE

Sektor dla palących: TAK

Ogródek: TAK

Muzyka: mechaniczna

Parking: TAK

Parking strzeżony: NIE

Organizacja wesel i bankietów: TAK

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: NIE

Katering: TAK

Świeża prasa: TAK

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: NIE

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: tuż obok plac zabaw

Wady: oficjalnie

Ceny dań głównych: 24 zł – 79 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane