Flik
Wnętrze stylizowane na galerię malarstwa. Kuchnia międzynarodowa. Spora sekcja dań wegetariańskich. Piękny ogródek.
Z menu: Obiad w interesach
Szyjki rakowe w pomidorach concasse w aromacie czosnku i siekanego kopru – 31 zł
Pieczona jagnięcina, marynowana w jałowcu ze śląskimi kluskami – 54 zł
Puszysty tort toffi z aksamitnym kremem mascarpone – 15 zł
Rachunek – 100 zł
ul. Puławska 43, Mokotów, tel. 022 849 44 34, restauracja@flik.com.pl, www.flik.com.pl, czynne: codz. od godz. 12.30 do ostatniego gościa, można płacić kartą
Kuchnia: europejskaSzef kuchni: Adam Kujas
Rok założenia: 1992
Liczba miejsc: 90
Sala VIP: NIE
Sektor dla palących: TAK
Ogródek: TAK
Muzyka: mechaniczna
Parking: TAK
Parking strzeżony: NIE
Organizacja wesel i bankietów: TAK
Dostawa dań na telefon/Internet: NIE
Dania na wynos: NIE
Katering: TAK
Świeża prasa: TAK
Biznes lunch: TAK
Internet bezprzewodowy: NIE
Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK
Karta win: TAK
Wino na kieliszki: TAK
Klimatyzacja/wentylacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski
Znaki szczególne: tuż obok plac zabaw
Wady: oficjalnie
Ceny dań głównych: 24 zł – 79 zł
Dodaj swoją opinię
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.