Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Oliwka

Monika Kucia 14-07-2009, ostatnia aktualizacja 09-07-2009 21:12

Wszystko tu dostosowane jest do dzieci: specjalne menu (także dla maluchów z alergią pokarmową) oraz wydzielony pokój zabaw. Kuchnia śródziemnomorska.

autor: Jerzy Dudek
źródło: Rzeczpospolita
autor: Guz Rafał
źródło: Fotorzepa

Z menu: Bez glutenu i mleka

Filety drobiowe na grzankach gryczanych – 27 zł

Makaron bezglutenowy z masłem lub oliwą – 10 zł

Sorbet owocowy – 11 zł

Rachunek – 48 zł

e-mail: restauracja_oliwka@aster.pl, strona internetowa: www.oliwka.eu, czynne: codz. 12-22, można płacić kartą

al. KEN 36a lok. 1, Ursynów, tel. 022 649 17 36

Kuchnia: śródziemnomorska

Szef kuchni: Karolina Żukowska

Rok założenia: 2005

Liczba miejsc: 35

Sala VIP: NIE

Sektor dla palących: NIE

Ogródek: NIE (stoliki wystawione na zewnątrz)

Muzyka: jazz, pop, etniczna

Parking: TAK

Parking strzeżony: TAK (w podziemiach budynku, płatny)

Organizacja wesel i bankietów: TAK (do 15 osób)

Dostawa dań na telefon/Internet: NIE

Dania na wynos: TAK

Katering: TAK

Śniadanie plus świeża prasa: NIE

Biznes lunch: TAK

Internet bezprzewodowy: NIE

Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK

Karta win: TAK

Wino na kieliszki: TAK

Klimatyzacja/wentylacja: TAK

Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK

Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski

Znaki szczególne: w karcie dania bezglutenowe

Wady: hałas, gdy jest dużo małych gości

Ceny dań głównych: 30 zł – 43 zł

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane