Marysieńka
Ekskluzywnie. Szef kuchni podaje nowoczesne dania, chętnie łączy mięso i ryby z owocami.
Wykwintnie
Racuszki z dyni i cukinii z greckim jogurtem i czerwonym kawiorem - 50 zł
Zupa krem z dyni z imbirem, kardamonem, mlekiem kokosowym i kolendrą - 16 zł
Pierś perliczki marynowana w imbirze - 80 zł
rachunek: 146 zł
e-mail: hotel@sobieski.com.pl, strona internetowa: www.sobieski.com.pl, czynne: codz. 6.30-22.30, można płacić kartą
pl. Zawiszy 1, hotel Jan III Sobieski, Ochota, tel. 022 579 10 00
Dodaj swoją opinię
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.