Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Marysieńka

Monika Kucia 11-12-2008, ostatnia aktualizacja 16-07-2009 18:03

Ekskluzywnie. Szef kuchni podaje nowoczesne dania, chętnie łączy mięso i ryby z owocami.

autor: Jerzy Dudek
źródło: Rzeczpospolita
źródło: Rzeczpospolita

Wykwintnie

Racuszki z dyni i cukinii z greckim jogurtem i czerwonym kawiorem - 50 zł

Zupa krem z dyni z imbirem, kardamonem, mlekiem kokosowym i kolendrą - 16 zł

Pierś perliczki marynowana w imbirze - 80 zł

rachunek: 146 zł

e-mail: hotel@sobieski.com.pl, strona internetowa: www.sobieski.com.pl, czynne: codz. 6.30-22.30, można płacić kartą

pl. Zawiszy 1, hotel Jan III Sobieski, Ochota, tel. 022 579 10 00

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane