Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Hong Kong House


Monika Kucia 18-07-2009, ostatnia aktualizacja 17-07-2009 16:22

Kuchnia seczuańska – pikantna, ostro-kwaśna, pełna dań z woka. Świetne przekąski.



autor: Kuba Kamiński
źródło: Fotorzepa

Z menu: Seczuański obiad


Przekąska trzy nici – 15 zł


Bułeczki z krewetkami – 15 zł


Kaczka seczuańska – 39 zł


Ryż jaśminowy – 7 zł


Rachunek – 76zł



ul. Filtrowa 70, Ochota, tel. 022 658 00 68, czynne: codz. w godz. 12 – 23, można płacić kartą



Kuchnia: chińska


Szef kuchni: Chińczyk


Rok założenia:1996


Liczba miejsc: 55


Sala VIP: NIE 


Sektor dla palących: NIE


Ogródek: NIE


Muzyka:chińska


Parking: NIE


Parking strzeżony: NIE


Organizacja wesel i bankietów: TAK
Dostawa dań na telefon/Internet: NIE


Dania na wynos: TAK


Katering: TAK


Śniadanie plus świeża prasa: NIE


Biznes lunch: TAK


Internet bezprzewodowy: NIE


Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK 


Karta win: TAK


Wino na kieliszki:TAK


Klimatyzacja/wentylacja: TAK


Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK 


Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski


Znaki szczególne: stołują się tu Chińczycy


Wady: trochę stołówkowy klimat


Ceny dań głównych: 29 zł – 66zł





Życie Warszawy

Najczęściej czytane