Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Oberża pod czerwonym wieprzem

Monika Kucia 12-12-2008, ostatnia aktualizacja 19-07-2009 20:13

Menu podzielone na część robotniczą i burżujską (np. cygaro Fidela), już sama jego lektura wywołuje gorące dyskusje.

autor: Radek Pasterski
źródło: Rzeczpospolita
źródło: Rzeczpospolita

Niedzielny obiad

Befsztyk tatarski - 27 zł

Bułgarska sałatka Todora Żiwkowa - 24 zł

De Volaille dyrektora PGR - 29 zł

Kultowy Torcik W-Z - 15 zł

rachunek: 95 zł

e-mail: biuro@czerwonywieprz.pl, strona internetowa: www.czerwonywieprz.pl, czynne: codz. 12-24 (kuchnia do 23), można płacić kartą

ul. Żelazna 68, Wola, tel. 022 850 31 44

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane