Hellas
Tradycyjne greckie specjały. Wszystkie produkty sprowadzane z Grecji. Menu napisane ręką na kartonie.
Z menu: Grecka uczta
Paidakia arnisia - kotlet jagnięcy (z grilla) - 45 zł
Giemisti piperia - grillowana papryka faszerowana fetą - 15 zł
Horiatiki - sałatka grecka - 22 zł
Rachunek - 82 zł
Kuchnia: greckaSzef kuchni: -
Rok założenia: 2008
Liczba miejsc: ok. 20
Sala VIP: NIE
Sektor dla palących: NIE
Ogródek: NIE
Muzyka: grecka
Parking: TAK
Parking strzeżony: TAK lub NIE
Organizacja wesel i bankietów: TAK
Dostawa dań na telefon/Internet: TAK
Dania na wynos: TAK
Katering: NIE
Śniadanie plus świeża prasa: TAK
Biznes lunch: TAK
Internet bezprzewodowy: NIE
Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK
Karta win: TAK
Wino na kieliszki: TAK
Klimatyzacja/wentylacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski
Znaki szczególne: jadają tu Grecy
Wady: ciasno
Ceny dań głównych: 27 zł - 45 zł
ul. Nugat 7, Ursynów, tel. 022 644 96 54, www.restauracjahellas.com, czynne: codz. w godz. 10 – 22, można płacić kartą
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.