Oberża pod czerwonym wieprzem
Menu podzielone na część robotniczą i burżujską (np. cygaro Fidela), już sama jego lektura wywołuje gorące dyskusje.
Niedzielny obiad
Befsztyk tatarski - 27 zł
Bułgarska sałatka Todora Żiwkowa - 24 zł
De Volaille dyrektora PGR - 29 zł
Kultowy Torcik W-Z - 15 zł
rachunek: 95 zł
e-mail: biuro@czerwonywieprz.pl, strona internetowa: www.czerwonywieprz.pl, czynne: codz. 12-24 (kuchnia do 23), można płacić kartą
ul. Żelazna 68, Wola, tel. 022 850 31 44
Dodaj swoją opinię
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.