Przewodnik kulinarny – odcinek drugi
Na Golonkę ze skórką glazurowaną miodem do Starego Domu? Na comber jagnięcy w skorupce ziołowej z kluseczkami pecorino do Rubikonu? A może na Gurmańską pljeskavicę do Banja Luki?
Dziś w przewodniku kulinarnym polecamy restauracje z kuchnią polską, Śródziemnomorską oraz Bałkanów i Kaukazu www.kulinarnik.pl.
Lista najlepszych restauracji w tej kategorii.
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.