Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Jak u mamy

Maria Synoradzka 11-02-2010, ostatnia aktualizacja 11-02-2010 12:45

Nowe menu Marty Gessler w jej restauracji na Zamku Ujazdowskim zainspirowało mnie do napisania kilku słów na temat schabowego, mielonego i marchewki, czyli oldschoolowego elementarza.

Źródło: Fotorzepa fot. Seweryn Sołtys
  • Wśród stołówkowo-domowych hitów proponowanych przez Martę Gessler jest schabowy z kapustą i ziemniakami