Bazaar
Połączenie klasyki ze współczesnym barokiem. Szef kuchni nie boi się eksperymentu i kulinarnych wyzwań.
Tajemne składniki
Rucola z parmezanem i oliwą truflową - 29 zł
Bulion z ogona wołowego, wina Porto z kawiorem grzybowym i oscypkiem - 24 zł
Duszony w oliwie diabeł morski podany na jabłku z kaszanką - 65 zł
rachunek: 118 zł
e-mail: office@bazaar.com.pl, strona internetowa: www.bazaar.com.pl, czynne: codz. od 12 do ostatniego gościa, można płacić kartą
ul. Jasna 14/16a, Śródmieście, tel. 022 826 85 85
Dodaj swoją opinię
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.