Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Bazaar

Monika Kucia 12-12-2008, ostatnia aktualizacja 19-07-2009 20:21

Połączenie klasyki ze współczesnym barokiem. Szef kuchni nie boi się eksperymentu i kulinarnych wyzwań.

autor: Rafał Guz
źródło: Rzeczpospolita
źródło: Rzeczpospolita

Tajemne składniki

Rucola z parmezanem i oliwą truflową - 29 zł

Bulion z ogona wołowego, wina Porto z kawiorem grzybowym i oscypkiem - 24 zł

Duszony w oliwie diabeł morski podany na jabłku z kaszanką - 65 zł

rachunek: 118 zł

e-mail: office@bazaar.com.pl, strona internetowa: www.bazaar.com.pl, czynne: codz. od 12 do ostatniego gościa, można płacić kartą

ul. Jasna 14/16a, Śródmieście, tel. 022 826 85 85

Dodaj swoją opinię

Życie Warszawy

Najczęściej czytane