Likus Concept Store
Wyrafinowana karta, niezwykłe desery, piękny wystrój. Dodatkowo sklep z winem i butiki z ekskluzywną odzieżą
Wyrafinowana kolacja
Żabnica marynowana w aake z glonami morskimi i marakują - 49 zł
Bulion z kaczki z delikatnymi kluseczkami - 29 zł
Grillowany tuńczyk z foie - gras, liśćmi szpinaku w sosie porto - 85 zł
Waniliowy creme brulée z lodami z czarnego bzu - 29 zł
Rachunek - 192 zł
e-mail: lcs_restauracja@hotel.com.pl, strona internetowa: www.likushoteleirestauracje.pl, czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 12-17, można płacić kartą
ul. Krak. Przedmieście 16/18, Śródmieście, tel. 022 492 74 09
Kuchnia: włoska z elementami europejskimiSzef kuchni: Arkadiusz Janczarek
Rok założenia: 2007
Liczba miejsc: 70
Sala VIP: NIE
Sektor dla palących: TAK
Ogródek: NIE
Muzyka: jazz, chillout
Parking: NIE
Parking strzeżony: NIE
Organizacja wesel i bankietów: TAK
Dostawa dań na telefon/Internet: NIE
Dania na wynos: TAK
Katering: TAK
Śniadanie plus świeża prasa: NIE
Biznes lunch: TAK
Internet bezprzewodowy: TAK
Menu sezonowe/specjalności szefa: TAK
Karta win: TAK
Wino na kieliszki: TAK
Klimatyzacja/wentylacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce, jakich używają kelnerzy: angielski, hiszpański, niemiecki
Znaki szczególne: zabytkowy obiekt (Łaźnia pod Messalką)
Wady: w daniach przerost formy nad treścią
Ceny dań głównych: 75 zł - 85 zł
Dodaj swoją opinię
Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniana lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w
jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją,
fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody Gremi Media SA
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody Gremi Media SA lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione
pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.