Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Wielkanoc w wielkim stylu

Monika Kucia 01-04-2010, ostatnia aktualizacja 01-04-2010 11:06

Kompozycja Pawła Oszczyka, szefa kuchni restauracji La Rotisserie – ekskluzywny hotel Le Regina zaprasza w niedzielę i poniedziałek wielkanocny na wiosenny linner, czyli połączenie lunchu z kolacją

Źródło: Fotorzepa fot. Radek Pasterski
  • Kompozycja Pawła Oszczyka, szefa kuchni restauracji La Rotisserie – ekskluzywny hotel Le Regina zaprasza w niedzielę i poniedziałek wielkanocny na wiosenny linner, czyli połączenie lunchu  z kolacją