Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Jajka, chrzan i pasztety

Monika Kucia 07-04-2011, ostatnia aktualizacja 10-04-2011 13:41

Jaja faszerowane, szynkę i żur na Wielkanoc można już zamawiać w restauracjach, hotelach i sklepach z żywnością tradycyjną. W ofercie są dania klasyczne i nowoczesne, w wersji domowej i luksusowej. Specjały odbierzemy w większości przypadków w Wielką Sobotę, 23 kwietnia.

Źródło: Fotorzepa fot. Kuba Kamiński