Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Nowy Świat i czekolada

Maria Synoradzka 18-12-2009, ostatnia aktualizacja 18-12-2009 12:45

Gorąca i słodka. Z czapą ubitej śmietany. Świetna na mróz, a najsmaczniejsza z kubka wypita wprost na ulicy. W Warszawie możemy jej próbować w wielu miejscach, w wielu receptura jest pilnie strzeżona.

Źródło: Fotorzepa fot. Rafał Guz