Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Zygmuntówka, czyli oklapła promocja

Agnieszka Grotek 12-10-2009, ostatnia aktualizacja 13-10-2009 23:15

Mała, niestarannie zrobiona, ze spadającą koroną i droższa niż pół roku temu. Tak teraz wygląda zygmuntówka, która miała być słodkim symbolem stolicy.

Przepis na warszawskie ciacho powstał w cukierni Nova Witolda Teledzińskiego

Źródło: Fotorzepa fot. Robert Gardziński
  • Przepis na warszawskie ciacho powstał w cukierni Nova Witolda Teledzińskiego