Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

Rozgrzać ukochane serce

Monika Kucia 04-02-2010, ostatnia aktualizacja 11-02-2010 14:10

Walentynki to święto miłości i rozkoszy – także kulinarnych. Warszawskie restauracje przygotowały w tym roku wyjątkowo bogatą ofertę dla zakochanych.

W hotelu Bristol Le Meridien zjemy m.in. mus z gorzkiej czekolady z truskawkami marynowanymi w likierze Cointreau

Źródło: Materiały Promocyjne
  • W hotelu Bristol Le Meridien zjemy m.in. mus z gorzkiej czekolady z truskawkami marynowanymi w likierze Cointreau