Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.

W poszukiwaniu smaku idealnego

Piotr Szymaniak 20-08-2009, ostatnia aktualizacja 27-08-2009 21:22

W zamrażarce zamiast schabowego mają probówki z drożdżami. W ogródkach zamiast kwiatków sadzą chmiel. A kuchnie co jakiś czas zamieniają w minibrowary. Wszystko po to, by uwarzyć piwo. Bo to ze sklepów – jak mówią – z prawdziwym wiele wspólnego nie ma.

Paweł Jakubowski warzy własne piwo od dwóch lat. – Z tym poradzi sobie każdy, kto potrafi zagotować wodę – mówi

Źródło: Fotorzepa fot. Jakub Ostałowski
  • Paweł Jakubowski warzy własne piwo od dwóch lat. – Z tym poradzi sobie każdy, kto potrafi zagotować wodę – mówi