Na swoich stronach spółka Gremi Media SA wykorzystuje wraz z
innymi podmiotami pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne technologie m.in. w celach
prawidłowego świadczenia usług, odpowiedniego dostosowania serwisów do preferencji jego
użytkowników, statystycznych oraz reklamowych. Korzystanie z naszych stron bez zmiany
ustawień przeglądarki oznacza wyrażenie zgody na użycie plików cookies w pamięci
urządzenia. Aby dowiedzieć się więcej o naszej polityce prywatności kliknij TU.
Przez ŚwiatKafe MerhabaDania tureckie, gruzińskie i irańskie. Słowo „merhaba” po turecku znaczy „cześć”. To miejsce przelotowe, bezpretensjonalne. Od godz. 8 serwowane są śniadania.
aktualizacja 16-07-2009 02:54Monika Kucia
Przez ŚwiatInabaOgromny wybór sushi i sahimi (także w zestawach na wynos), dodatkowo duży repertuar japońskich przekąsek zimnych i ciepłych. Prosty, minimalistyczny wystrój.aktualizacja 16-07-2009 02:49Monika Kucia
Przez ŚwiatTawerna TabakaDla tych, którzy lubią biesiadne klimaty. Kuchnia produktów faszerowanych, pieczonych mięs, warzywnych przekąsek.aktualizacja 10-07-2009 13:07Monika Kucia
Przez ŚwiatRestauracja bułgarska NesebarPyszne oryginalne składniki i przyprawy. Kulinarna podróż po smakach Bułgarii. W ofercie tamtejsze wina.aktualizacja 10-07-2009 13:05Monika Kucia
Przez ŚwiatRestauracja MeltemiTawerna grecka. Możemy tu liczyć na świeże owoce morza. W środy, czwartki i piątki wieczorem posłuchamy greckiej muzyki na żywo. aktualizacja 10-07-2009 13:00Monika Kucia
Przez ŚwiatMała GruzjaKameralna restauracyjka z autentyczną gruzińską kuchnią. Mięso piecze się w piecu opalanym drewnem. Fantastyczny wybór lokalnych potraw.aktualizacja 10-07-2009 12:57Monika Kucia
Przez ŚwiatNasz typ: Bio Porta 13To restauracja, która wytrwale podąża w „zielonym” kierunku. Jako pierwsza w Polsce wprowadziła do swojej karty dania ze znakiem bio i ma ich coraz więcej. Restauratorzy chcą promować specjały tradycyjne, regionalne, choć nie w stylu sielsko-wiejskim, ale wielkomiejskim i snobistycznym.aktualizacja 10-07-2009 12:47Monika Kucia